Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει η Σάνα Μάριν, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, αφού εμφανίζεται σε νέο βίντεο να χορεύει πολύ κοντά σε έναν νεαρό άνδρα. Η Σάνα Μάριν εντοπίστηκε σε κλαμπ λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, με τα χέρια της γύρω από τον λαιμό ενός άνδρα, ο οποίος, όπως επισημαίνουν τα φινλανδικά Μέσα, είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Olavi Uusivirta. Οι δυο τους φαίνονται να χορεύουν πολύ κοντά, με τον Uusivirta να φέρνει το πρόσωπό του στον λαιμό της Φινλανδής πρωθυπουργού και να έχει βάλει το χέρι του στη μέση της.

Το νέο βίντεο έρχεται μία ημέρα μετά την άρνηση της Σάνα Μάριν ότι πήρε ναρκωτικά, έπειτα από τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να παρτάρει με φίλους σε ένα σπίτι.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στο κλαμπ λίγο αφότου η Μάριν και η παρέα της κατέφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, είπαν ότι την είδαν να χορεύει με τον ίδιο τρόπο με «πολλούς» άνδρες. «Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι πάντως φαινόταν ακόμα εκεί», είπε ο μάρτυρας. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες. Βρέθηκε επίσης στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άνδρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μάριν έμεινε στο κλαμπ τουλάχιστον μέχρι τις 04:30 π.μ., πριν αναχωρήσει για το σπίτι της. Στο νέο βίντεο η Σάνα Μάριν φαίνεται να φορά τα ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε και στο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες. Η Σάνα Μάριν χθες είπε ότι «είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω -έστω και με άγριο τρόπο- χορεύοντας και τραγουδώντας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA