Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεστ για ναρκωτικά παραδέχθηκε πως έκανε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάει λόγω των βίντεο που τη δείχνουν να συμμετέχει σε πάρτι, όπου ακούγεται η λέξη «αλεύρι», που στη φινλανδική αργκό σημαίνει κοκαΐνη

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάνα Μάριν μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα. «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», συμπλήρωσε η Σάνα Μάριν. 

Την Πέμπτη η βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού που ηγείται η Σάνα Μαρίν της ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών. Μάλιστα, όταν η ίδια ρωτήθηκε εάν βρισκόταν σε μέρος όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών απάντησε πως «φυσικά δεν μπορώ να ξέρω εάν κάποιος έκανε χρήση από τη στιγμή που δεν το έχω δει. Το βράδυ που τραβήχτηκε το βίντεο δεν παρατήρησα να έχει γίνει χρήση ναρκωτικών από κάποιον».

Σάνα Μάριν: Τι είπε για το βίντεο που τη δείχνει να χορεύει με τραγουδιστή της ροκ

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων, ακόμη και για το νέο βίντεο που τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή της ροκ. Συγκεκριμένα είπε ότι είναι σε γνώση της ότι βιντεοσκοπείται διαρκώς, πρόσθεσε ωστόσο ότι εμπιστεύεται τους πολίτες που «κατανοούν την ανάγκη για ελεύθερο χρόνο και ιδιωτικότητα της πρωθυπουργού». Μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν συνέβη τίποτα το ακατάλληλο ή το απρεπές με τον τραγουδιστή.

Ερωτηθείσα αν θα ήταν ικανή να λάβει αποφάσεις το πρωί της Κυριακής, τόνισε ότι οι συναντήσεις της είχαν κανονιστεί εκ των προτέρων, για να συμπληρώσει ότι δεν θυμάται ούτε μια φορά που υπήρξε ξαφνική κατάσταση μέσα στη νύχτα και χρειάστηκε να μεταβεί στο πρωθυπουργικό γραφείο. Πρόσθεσε, δε, ότι είναι πάντα διαθέσιμη.

Την ίδια ώρα απαντώντας στο ερώτημα για το εάν θα μπορούσε να λειτουργήσει επαρκώς αν υπήρχε κατάσταση ανάγκης, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας επανέλαβε ότι οι συναντήσεις της γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και πως η απόδοσή της ήταν καλή. Πρόσθεσε ότι δεν είχε προγραμματισμένες συναντήσεις για το Σαββατοκύριακο, ενώ υπογράμμισε ότι αν είχε προκύψει ανάγκη, «θα είχα φύγει αμέσως για να αναλάβω τα καθήκοντα μου μέσα στη νύχτα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αναφορικά με το γιατί πόζαρε σε φωτογραφία με ένα άτομο που έχει καταδικαστεί για έγκλημα, αρνήθηκε να σχολιάσει και πρόσθεσε ότι ζούμε σε κράτος δικαίου. «Δεν αξιολογεί τα εγκλήματα μεμονωμένων προσώπων η πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA