Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Molly Hunt είναι μια συνηθισμένη κοπέλα στη Βρετανία. Διανύοντας το 21ο έτος της ζωής της η Molly σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και τις νύχτες το... ρίχνει έξω με την παρέα της. Όπως κάθε άνθρωπος στην ηλικία, έτσι και αυτή διασκεδάζει και πίνει λίγο παραπάνω καμιά φορά και αυτό ήταν που τελικά σήμανε «συναγερμό» για την υγεία της. Η νεαρή κοπέλα ένιωθε πόνο στο στομάχι κάθε φορά που έπινε, ενώ την επόμενη μέρα ήταν εξαντλημένη. Η ίδια αρχικά νόμιζε ότι τα συμπτώματα οφείλονταν στο πρόγραμμα της, αφού το πρωί πήγαινε στο Πανεπιστήμιο και παρακολουθούσε τα μαθήματα, ενώ το βράδυ διασκέδαζε στα κλαμπ, μαζί με την παρέα της μέχρι το πρωί.

«Μερικές φορές νόμιζα ότι ήταν hangover… Θεωρούσα πως ωθούσα τον εαυτό μου στα άκρα», είπε χαρακτηριστικά όπως αναφέρει η thesun.co.uk και πρόσθεσε πως άρχισε να μειώνει τις βραδινές εξόδους και την κατανάλωση αλκοόλ, όπως και ότι πήγαινε στη σχολή της λιγότερες φορές, ώστε να ξεκουράζεται. Παρόλα αυτά, τα συμπτώματα όχι μόνο δεν υποχώρησαν, αλλά επιδεινώθηκαν, ειδικά το αίσθημα της εξάντλησης. «Ακόμα κι αν πήγαινα για ύπνο στις 10 το βράδυ, μερικές φορές θα ξυπνούσα στη 13:00 γιατί ήμουν εξαντλημένη. Φοβόμουν ακόμα και για λίγο να βγω μόνη μου χωρίς την παρέα μου ή τον φίλο μου Harry, γιατί η κούραση θα με χτυπούσε από το πουθενά».

Κάπως έτσι η Molly αποφάσισε να πάει στον γιατρό καθώς πέρα από τη διαρκή κόπωση, τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων, παρατήρησε έναν όγκο μεγέθους δύο σταφυλιών στην κλείδα της. Πήγε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να την υποβάλλουν σε μία σειρά από εξετάσεις, ειδικά από τη στιγμή που πέρασε ένα 15πενθήμερο και ο όγκος δεν είχε εξαφανιστεί. Και τα άσχημα μαντάτα δεν άργησαν να έρθουν.

«Γύρισα από τη δουλειά τη Δευτέρα, έχοντας περάσει μια από τις καλύτερες μέρες στην εργασία μου, μέχρι που είδα τον μπαμπά μου, που είπε: “Μπορείς να έρθεις στο σαλόνι μαζί με εμένα και τον Harry;». Εκεί, έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και συγκεκριμένα από λέμφωμα Hodgkin, μία εκ των δύο βασικών μορφών καρκίνου στους λεμφαδένες. «Θυμάμαι ότι έκλαιγα ανεξέλεγκτα, ήταν σαν να ούρλιαζα. Σίγουρα ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αρχικά σκέφτηκα “θα πεθάνω;. Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου για πάντα;”», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, υποβλήθηκε σε εγχειρήσεις, ειδικά από την στιγμή που εμφάνισε όγκο και στο στήθος, όμως πλέον ο καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση. Πλέον, η 21χρονη συνεχίζει να δίνει μάχη για να νικήσει την νόσο, καθώς ακόμα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί ξανά σε χημειοθεραπείες, ενώ μέσω GoFundMe προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, για να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα.

«Μετράω συνεχώς τη θερμοκρασία, την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα οξυγόνου μου. Ζω στον εφιάλτη μου», αναφέρει για την ζωή της, όμως σημειώνει ότι θα συνεχίσει να παλεύει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA