Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτός ο αγώνας χρειαζόταν αλκοτέστ! Πολλά ερωτηματικά και αντιδράσεις κατά των διοργανωτών του Μαραθωνίου στο Μεξικό προέκυψαν, μετά το τέλος της διοργάνωσης που έγινε με τη συμμετοχή 19.000 ανθρώπων, καθώς ξέσπασε ένα τεράστιο σκάνδαλο με το αλκοόλ στα νερά που προορίζονταν για τους συμμετέχοντες. Όλα έγιναν τα ξημερώματα προτού δοθεί η εκκίνηση, όταν άγνωστος που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, πήρε ένα μπουκάλι ρούμι και άρχισε να το μοιράζει στα νερά των δρομέων.

Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: Χαρακτήρισε εαυτόν προωθητικό πύραυλο και όμοιο του Ρωμαίου δικτάτορα Κιγκινάτου

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μάλιστα, την κίνησή του αυτή την κατέγραψε σε video, το οποίο έχει γίνει viral πλέον στο διαδίκτυο, όμως ευτυχώς οι διοργανωτές κατάλαβαν από νωρίς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και απέσυραν τα ποτήρια από τον συγκεκριμένο πάγκο. Αυτό ωστόσο δεν τους γλίτωσε από την κατακραυγή, καθώς τα νερά ήταν τοποθετημένα στον πάγκο αυτό, πολλές ώρες νωρίτερα, χωρίς μάλιστα να έχουν καπάκι. Κάτι που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ρίξει μέσα οτιδήποτε.

Οι αρχές εντόπισαν τον δράστη και προχώρησαν στην σύλληψή του, όμως έρευνες διεξάγονται και για τη διοργανώτρια επιτροπή του αγώνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA