Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι δυνατόν να έχεις τη μία από τις τρεις Pagani Zonda HP Barchetta που κυκλοφορούν τον κόσμο και να καταφέρεις να την βγάλεις νοκ άουτ; Κι όμως... είναι! Τουλάχιστον αυτό αποδείχτηκε σε ένα απίστευτο τρακάρισμα στην Κροατία, όπου ο ιδιοκτήτης του πανάκριβου supercar αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ, πρέπει ακόμα να κλαίει για τη σφοδρή σύγκρουση με ένα Ford Fiesta κατά τη διάρκεια ενός αγώνα επίδειξης σε δημόσιο δρόμο εν ώρα κυκλοφορίας. 

Διαβάστε ακόμη: Μεξικό: Πεντακάθαρες φωτογραφίες από ιπτάμενο δίσκο - Viral η είδηση ότι εθεάθη UFO

Ευτυχώς για την υγεία των εμπλεκόμενων, όλοι βγήκαν σώοι από τα συντρίμμια. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του υπεραυτοκινήτου μάλλον δεν είναι και πολύ καλά με το κόστος που καλείται να πληρώσει για να επισκευάσει ό,τι απέμεινε από αυτό, αλλά και τον πληγωμένο εγωισμό του.

Το ατύχημα συνέβη στη διάρκεια μιας βόλτας των μελών της λέσχης «Supercar Owners Circle» στο κέντρο του Ζάγκρεμπ. Ο οδηγός του Zonda ακολουθούσε ένα Apollo IE, αλλά σε μια προσπάθεια να επιδείξει τον ήχο και την ισχύ του supercar του βύθισε λίγο περισσότερο από έπρεπε το δεξί του πόδι στο γκάζι. Το αποτέλεσμα ήταν να προσκρούσει σε ένα Ford Fiesta που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, και να προκαλέσει ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα.

Κανείς δεν ξέρει πόσο μπορεί να έρθει ο λογαριασμός μια τέτοιας ζημιάς, στο αυτοκίνητο που με τιμή 15 εκατομμυρίων ευρώ πριν από μερικά χρόνια το ακριβότερο καινούριο αυτοκίνητο του πλανήτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA