Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται σήμερα Δευτέρα (12/9) η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, από εκεί που ξεκίνησε δηλαδή το τελευταίο της ταξίδι, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες τιμών και πένθους για τον θάνατο της 96χρονης μονάρχη. Ο εγγονός της, πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει γίνει θέμα συζήτησης για το παρασκήνιο της κοινής εμφάνισης με τον αδερφό του, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του γιαγιά με ένα μήνυμα που συγκινεί. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται η σορός της - Στη Σκωτία και ο βασιλιάς Κάρολος

«Γιορτάζοντας τη ζωή της γιαγιάς μου, της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας – και μαζί με το πένθος για την απώλεια της – θυμόμαστε σε όλους μας ότι ήταν η καθοδηγητική πυξίδα για τόσους πολλούς, με τη δέσμευσή της στην υπηρεσία της και το καθήκον της» αναφέρει στην επίσημη δήλωση ο Χάρι. «Γιαγιά, ενώ αυτός ο τελικός χωρισμός μας φέρνει μεγάλη θλίψη, είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις – από τις πρώτες παιδικές μου αναμνήσεις μαζί σου, μέχρι να σε συναντήσω για πρώτη φορά ως Γενικός Διοικητής, μέχρι την πρώτη συνάντησή σου με την αγαπημένη μου γυναίκα και τις αγκαλιές σου στα αγαπημένα σου δισέγγονα», προσθέτει ο πρίγκιπας Χάρι στην ανακοίνωσή του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο ίδιος προσθέτει ότι έχει λατρέψει τις στιγμές που μοιράστηκε μαζί της και ότι του λείπει ήδη πολύ, όχι μόνο σε εκείνον αλλά και σε όλο τον κόσμο. «Σε ευχαριστούμε για τη δέσμευσή σου στον ρόλο σου και για τις καλές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μεταδοτικό χαμόγελό σου. Και, επίσης, χαμογελάμε αφού ξέρουμε ότι εσύ και ο παππούς ξανά ενωμένοι τώρα, μαζί εν ειρήνη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA