Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media, με έναν πατέρα και προπονητή να ξυλοκοπεί την 14χρονη κόρη του, σε γήπεδο τένις των εγκαταστάσεων του Ερυθρού Αστέρα. Το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από τον Σέρβο ακτιβιστή, Igor Juric, και προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό, με τον Κινέζο άνδρα, που αργότερα ταυτοποιήθηκε ως πατέρας και προπονητής, να ξυλοκοπεί άγρια τη νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε ακόμη: Σαγκάη: Ενα κρούσμα κορονοϊού αναστάτωσε το Disney Resort - Κλείδωσαν τους επισκέπτες στο πάρκο

«Άλλη μια πράξη βίας από πατέρα εναντίον της κόρης του. Πληροφορήθηκα πως πρόκειται για μια οικογένεια που προέρχεται από την Κίνα. Θα υποβάλουμε ποινικές διώξεις σ' αυτό το τέρας», έγραψε στη δημοσίευσή του ο Τζούριτς.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το αποτρόπαιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα, με τον πατέρα και προπονητή να χαστουκίζει αρχικά την κόρη του, επειδή δεν έκανε όσα της ζητούσε στην προπόνηση. Εκείνη δεν αντέδρασε και ο άνδρας συνέχισε να τη χτυπάει, ακόμα χειρότερα. Ο κόσμος αρχικά δεν αντέδρασε, παρά μόνο καταγράφοντας το περιστατικό μέσω βίντεο. Όταν ο άνδρας την πέταξε στο έδαφος και άρχισε να την κλωτσάει κάποιοι παρευρισκόμενοι έτρεξαν να τον σταματήσουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA