Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τουρκικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι που ζούσε ή κρυβόταν η φερόμενη ως δράστιδα της φονικής βομβιστικής επίθεσης στην Ιστικλάλ στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Μαζί με τη γυναίκα συνελήφθησαν και δύο άνδρες, ενώ από τα πλάνα στο βίντεο, φαίνεται πως βρήκαν εκτός από τα ρούχα που φέρεται να φορούσε χθες στην επίθεση, όπλα και κάποια υλικά που προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού που σκότωσε 6 ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 80 με τουλάχιστον 2 εξ αυτών να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας είπε ότι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση κρύβεται το PKK, ωστόσο, δεν έχει γίνει προς το παρόν ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική επίθεση στην πολυσύχναστη αγορά της Πόλης, η οποία εκείνη την ώρα ήταν κατάμεστη από κόσμο που είχε βγει για βόλτα και για ψώνια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ακολούθως, 8 από τους 22 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και η βασική ύποπτη οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε κάποιες εξετάσεις.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA