Μενού
ERNTOGAN
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Προεκλογικό bonus αποτελεί για τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το βίντεο στο οποίο καταγράφεται να σώζει πολίτη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τη «Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου» του Βοσπόρου. Η είδηση μεταδίδεται κατά κόρον από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και στα social media.

Διαβάστε ακόμα: Τουρκία: Αυτό είναι το μαχητικό 5ης γενιάς του Ερντογάν - Πανηγυρίζουν χωρίς να έχουν βρει ακόμα κινητήρα!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, ο Ερντογάν απέτρεψε την απόπειρα αυτοκτονίας του ατόμου ενώ περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο. Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν είδε έναν πολίτη έτοιμο να βουτήξει στο κενό, σταμάτησε το υπηρεσιακό του όχημα και πήγε κοντά του για να του μιλήσει και να τον σταματήσει προτού προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη. Ο πρόεδρος της Τουρκίας απέτρεψε τελικά τον πολίτη από την απόπειρα αυτοκτονίας και διέταξε να τον φροντίσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA