Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί στο Μπρονξ των ΗΠΑ η υπόθεση δολοφονίας δύο μικρών παιδιών με θύτη όπως φαίνεται την ίδια τους η μητέρα η οποία μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, φέρεται να τα δολοφόνησε γιατί πίστευε πως ήταν «δαιμονισμένα». Η γειτονιά φαίνεται να γνώριζε την κακομεταχείριση των αγοριών από τη μητέρα, αλλά δεν έκανε τίποτα. Η 22χρονη Ντιμόν Φλέμινγκ φέρεται, σύμφωνα με την New York Post, να είχε εμμονή με τον δαιμονισμό και οι Αρχές ερευνούν αν σκότωσε τα αγόρια της ηλικίας 3 ετών και 11 μηνών γι' αυτό το λόγο. 

«Έκανε δηλώσεις για τον διάβολο. Ασυνήθιστες δηλώσεις», δήλωσε αστυνομική πηγή στην εφημερίδα The Post. Η Φλέμινγκ έγραψε στη σελίδα της στο Facebook το Σάββατο πριν από τις δολοφονίες το εξής, ανατριχιαστικό μήνυμα: «Είναι μόνο ένας ο αληθινός Θεός και μετανοώ για όλες τις λανθασμένες πράξεις και την αρνητική επιρροή. Εγκαταλείπω όλα τα πράγματα που δεν με εξυπηρετούν πλέον... Σε ευχαριστώ για το έλεός σου».

Η Φλέμινγκ είχε εξεταστεί στο παρελθόν από τις αρμόδιες υπηρεσίες μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου της, του 3χρονου Ντε Σον Φλέμινγκ. Η μητέρα ήταν ύποπτη για ακατάλληλη φροντίδα του αγοριού, ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Δεν είναι σαφές ποια ήταν τα ευρήματα της έρευνας και ποια μέτρα ελήφθησαν, αν αυτά ελήφθησαν ποτέ.

Τα πτώματα των αγοριών βρέθηκαν κάτω από ένα σωρό βρεγμένα ρούχα στη μπανιέρα, με το λαιμό και τον κορμό τους να είναι άγρια κομμένα. Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα βγήκε έξω και φώναζε: «Τι έκανα;». Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο βρήκαν τη Φλέμινγκ γυμνή στην κουζίνα του διαμερίσματός της να προσπαθεί να ανάψει φωτιά. Οι αστυνομικοί δεν πρόσεξαν ότι τα δύο σκοτωμένα αδέρφια ήταν θαμμένα κάτω από ένα σωρό ρούχα στην μπανιέρα όταν πήραν τη μητέρα. Οι Αρχές είχαν ενημερωθεί από έναν γείτονα ότι τα είχε ο πατέρας τους. Στη συνέχεια, η αστυνομία κλήθηκε ξανά στο διαμέρισμα, αφού τις σορούς των παιδιών βρήκε ο 31χρονος πατέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA