Μενού
  • Α-
  • Α+

Ατιμα πλάσματα αυτά τα ποντίκια! Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε αστυνομικό τμήμα της Ινδίας, καθώς αρουραίοι φέρονται να μπήκαν σε δωμάτιο και να έφαγαν τη μαριχουάνα που είχε κατασχεθεί από διάφορες υποθέσεις. Τα τρωκτικά κατανάλωσαν 500 κιλά κάνναβης, αξίας 500 χιλιάδων δολαρίων! Όταν έγινε το δικαστήριο, η αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να εμφανίσει τα ναρκωτικά ως αποδεικτικά στοιχεία, καθώς τα είχαν κατασπαράξει οι αρουραίοι.

Διαβάστε ακόμη: Νιγηρία: Μετανάστες ταξίδεψαν για 11 ημέρες πάνω σε πηδάλιο πλοίου μέχρι τα Κανάρια Νησιά - Απίστευτη φωτογραφία

«Δεν υπάρχει μέρος στο αστυνομικό τμήμα που δεν εισβάλουν οι αρουραίοι. Η υπόλοιπη ποσότητα μαριχουάνας που έμεινε μετά την «επιδρομή» των τρωκτικών, καταστράφηκε από τους αστυνομικούς», είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας.

Οι προηγούμενες φορές

Τέσσερα χρόνια νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το 2018, οκτώ Αργεντινοί αστυνομικοί απολύθηκαν αφού έριξαν το φταίξιμο στα ποντίκια για την εξαφάνιση μισού τόνου κάνναβης από αστυνομική αποθήκη. Οι εμπειρογνώμονες αμφισβήτησαν τον ισχυρισμό τους, λέγοντας ότι τα τρωκτικά ήταν απίθανο να μπερδέψουν τις ουσίες με φαγητό. Μάλιστα, υπογράμμισαν τότε ότι «...αν τα ποντίκια τις είχαν όντως φάει, πολλά θα είχαν βρεθεί νεκρά». Παράλληλα, το 2017, ξανά στην Ινδία, στην πολιτεία Μπιχάρ, οι Αρχές είχαν κατηγορήσει τους αρουραίους για κατανάλωση χιλιάδων λίτρων κατασχεμένου αλκοόλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA