Συλλαλητήριο με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας οργανώνουν αύριο, Παρασκευή, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν πάρει.
Σήμερα, νέα τρακτέρ κατέφθασαν στο μπλόκο από περιοχές της Θεσσαλίας, ενώ αναμένονται και άλλα, προκειμένου να ενισχύσουν το μπλόκο το επόμενο διάστημα.
Tα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων θα καθοριστούν στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στη Νίκαια την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται πως οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας έχουν αποκλείσει για τετάρτη ημέρα την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.