Γιαγιά και εγγονός, με καταγωγή από την Πολωνία, διέμεναν σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Βύρωνα τα τελευταία χρόνια.
Φέρεται, μάλιστα, να είχαν και κάποιες προστριβές ενώ κατά πληροφορίες ο εγγονός αντιμετωπίζει και κάποια ψυχολογικά προβλήματα.
Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή και έχει χτυπήματα στο πρόσωπο, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής για να εξετάσει αν οι μώλωπες που έχει η γυναίκα στο πρόσωπο της προέρχονται από πτώση ή από εγκληματική ενέργεια.
Τα αίτια θανάτου είναι άγνωστα μέχρι στιγμής.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.