Η Αστυνομία εκτιμά πως εξιχνίασε την υπόθεση σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία.
Στην πορεία όμως της προανάκρισης καταγράφηκε και μια ανατροπή καθώς το ένα άτομο που φέρεται αρχικά να ομολόγησε στη συνέχεια φέρεται να ανακάλεσε την ομολογία του, σύμφωνα με το agrinionews.gr.
Τα τρία αυτά άτομα (δύο μεσήλικες και ένας νεαρός) αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αγρινίου το Σάββατο.
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας από τους τρεις είναι συγγενής του ζευγαριού, ενώ οι άλλοι δύο είναι γείτονες.
Κίνητρο ήταν η ληστεία, καθώς γνώριζαν ότι ο 91χρονος και η 85χρονη είχαν κομπόδεμα κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ, το οποίο βρήκαν αφού πρώτα έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι τους.
- «Ο ορισμός της κόλασης»: Ταξιδιώτης σε πάνω από 60 χώρες μετανιώνει για ελληνικό προορισμό
- Μπορείτε να φανταστείτε άλλη από τη Λέχου στο «Ευτυχισμένοι μαζί»; Ηθοποιός είχε απορρίψει τον ρόλο
- Η αδιανόητη ανθρωποσφαγή στο City of Poros – Ποιοι και γιατί οργάνωσαν το μακελειό
- Οκτώ Έλληνες διάσημοι που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν απατήσει σύντροφό τους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.