Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία απήγγειλε ο Εισαγγελέας Χανίων στον Νορβηγό που κατηγορείται για τον φόνο της 55χρονης στα Μεσκλά, σύμφωνα με το zarpanews.gr. Ο 48χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:30 στον Εισαγγελέα και μετά από μία ώρα περίπου βγήκε από το γραφείο, έχοντας λάβει προθεσμία δύο ημερών να απολογηθεί.

Η απολογία του ενώπιον του ανακριτή αναμένεται το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, του προτάθηκε να του διορίσουν συνήγορο υπεράσπισης, εκείνος όμως είπε ότι θα βρει κάποιον μέσω της πρεσβείας της Νορβηγίας. Πάντως, σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί μέχρι την Παρασκευή, θα διοριστεί συνήγορος αυτεπάγγελτα.

Ο Νορβηγός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελληνίδας συντρόφου του στα Μεσκλά Χανίων, μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε την πράξη του και εμφανίστηκε στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων, ψύχραιμος, με βλέμμα απλανές και κενά μνήμης.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός από τα αίματα στο δωμάτιο», είπε στις Αρχές χωρίς όμως – όπως υποστήριξε – να θυμάται λεπτομέρειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.