Μενού
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας από τις Φυλακές Δομοκού όπου κρατείται από τις 21 Δεκεμβρίου.

Ο 62χρονος Κουφοντίνας, κάνει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου ζητώντας να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, αφού με το νέο νόμο δεν προβλέπεται να εκτίσει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές.

Η πολυήμερη απεργία πείνας φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην υγεία του και χρειάστηκε νοσηλευτική φροντίδα. Αυτή τη φορά - σε αντίθεση με την προηγούμενη νοσηλεία του στα Επείγοντα - έδωσε αίμα για εξετάσεις και υπεβλήθη σε καρδιογράφημα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μετά το πέρας των εξετάσεων, κρίθηκε προφανώς ότι μπορεί να επιστρέψει στο κελί του και με τον ίδιο τρόπο, με ασθενοφόρο και τη συνοδεία πολλών περιπολικών και περιπολικό και τζιπ της εξωτερικής φρουράς, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του πίσω στις φυλακές Δομοκού.

Διαβάστε Ακόμα 

«Η Δημοκρατία δεν πρέπει να εκδικείται»: 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν κείμενο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.