Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MykonosVoice.gr, πριν λίγες μέρες ληστές διέρρηξαν στη Μύκονο το σπίτι του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων Μηνά που πέθανε τον Μάρτιο του 2020.
Ο Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων κατέληξε σε ηλικία 82 ετών ύστερα από μακρόχρονη ασθένεια και είχε την επιθυμία να αποτεφρωθεί και η τέφρα του να παραμείνει στο σπίτι της Μυκόνου που υπεραγαπούσε.
Έτσι λοιπόν σε περίοπτη θέση στο σπίτι οι συγγενείς του κορυφαίου σχεδιαστή δημιούργησαν ένα χώρο όπου μέσα σε ένα ειδικό κουτί είχαν την τέφρα.

Οι διαρρήκτες έκαναν το σπίτι άνω κάτω και έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα, ευτυχώς όμως όπως έγινε γνωστό δεν κατέστρεψαν την τέφρα.
Η λαχτάρα των συγγενών του Μηνά ήταν μεγάλη μέχρι να καταλάβουν τελικά ότι έμεινε άθικτο το ειδικό κουτί και έζησαν μια απίστευτη και συγκινητική ιστορία.
Διαβάστε Ακόμα:
Μύκονος: Ετοιμάζουν από τώρα πάρτι σε βίλες για το Πάσχα
Νύχτα τρόμου για γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου - «Όμηρος» διαρρηκτών για 2 ώρες
- Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι
- Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- «Λεάο, συγγνώμη, αλλά είμαι άντρας και δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο»
- Έτοιμος για μεγάλα πράγματα: «Πάω για χαϊλίκια στην Πάρο, ό,τι λεφτά έχω πάνω μου θα τα κάψω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.