Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπογράφει η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, παραμονή της ημέρας εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.
Οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν διάρκεια έως δύο διδακτικές ώρες.
Επίσης, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα στην κάθε περιοχή υγειονομικά μέτρα για την προστασία από την Covid-19, που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, «δύναται αντιπροσωπεία μαθητών/τριών να παραστεί στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο».
Για το υπόλοιπο της ημέρας θα τηρηθεί το κανονικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, διευκρινίζεται στην εγκύκλιο.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.