Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη», ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου αναφέρθηκε στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αμμούδας - ο οποίος έκλεισε για 14 ημέρες - σημειώνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για το παιδί που βγήκε θετικό μετά από μοριακό έλεγχο, με αποτέλεσμα «η φωτιά να φουντώσει». 

Σύμφωνα με τον κύριο Ζερβό, έγιναν έλεγχοι με μοριακά τεστ σε τρία τμήματα του βρεφονηπιακού σταθμού και θα γίνουν και στα υπόλοιπα 8.

«Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, το γεγονός ότι η περιοχή μας δεν είναι "κόκκινη" στον επιδημιολογικό χάρτη δεν σημαίνει τίποτα, τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσεθεσε δε πως «δυστυχώς μόνο ο φόβος μας κινητοποιεί», αλλά και πως  «είναι καλό να είμαστε φοβισμένοι γιατί μόνο τότε εφαρμόζουμε τα μέτρα - μάσκες, αποστάσεις, συχνό πλύσιμο χεριών».

«Να μην είμαστε τρομοκρατημένοι, αλλά να έχουμε τον φόβο ότι από τη μία στιγμή στην άλλη η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει», τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

Σημειώνεται πως ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Κρήτη στην χθεσινή του ενημέρωση, υπογραμμίζοντας ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα.

Πηγή: ekriti.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA