Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας - και πιστοποιείται με βίντεο - για την απαράδεκτη συμπεριφορά νηπιαγωγού στη Χαλκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα άφησε το 4χρονο κοριτσάκι έξω από το σχολείο για να το τιμωρήσει και ενώ επικρατούσαν συνθήκες ψύχους.

Το παιδί εμφανίζεται στο βίντεο να κλαίει με λυγμούς, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, η νηπιαγωγός απτόητη ζητούσε από το μικρό παιδί να της ζητήσει συγγνώμη...

Το βίντεο κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο η μητέρα άλλου παιδιού, που άμεσα παρενέβη για να ακούσει την εκπαιδευτικό να της απαντάς πως «δεν μπορούσε να την κάνει καλά».

Νωρίτερα με ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανέφερε σχετικά:

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA