Ο κ.Γώγος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open τόνισε χαρακτηριστικά πως «είμαστε σε μια δύσκολη υγειονομική κατάσταση, θέλουμε να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, γιατί με το εξαντλημένο προσωπικό στο σύστημα υγείας θα είχαμε πρόβλημα».
«Είναι αγώνας μακρών αποστάσεων, ελπίζουμε να μη γίνει μαραθώνιος. Έχουμε έναν χρόνο που ζούμε με τον κορονοϊό και προσπαθούμε να μη χτυπήσουμε αναγκαίες δομές τις οικονομίας, έχουμε θέμα και με τα υπόλοιπα νοσήματα. Προσπαθούμε να πάμε σιγά σιγά, το περίφημο ακορντεόν δεν είναι στον βαθμό lockdown, είναι μερικό lockdown, για παράδειγμα πήραμε ένα μικρό μέτρο για τα λύκεια στις κόκκινες περιοχές και το λιανεμπόριο δεν έκλεισε τελείως», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως ανέφερε ο κ. Γώγος όταν κλείσαμε εντελώς τα σχολεία ήταν επειδή δεν ελέγχαμε την κατάσταση, τώρα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και όταν μια περιοχή μπαίνει στο «κόκκινο», τότε τα σχολεία που θα λειτουργούν θα είναι μόνο τα γυμνάσια και στο λιανεμπόριο θα λειτουργήσει το click away και το click in shop.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.