Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλενα Ακρίτα πέταξε τα «καρφιά» της για τον Γιώργο Λιάγκα μιλώντας για «γνωστό παρελθόν» και αναφερόμενη προφανώς στον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο είχε σχολιάσει το συμβάν με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι «μονοπωλεί τη συζήτηση και διακόπτει το σύμπαν για να μιλήσει ο ίδιος συνέχεια όμως αυτό. Άνθρωπο δεν αφήνει να σταυρώσει λέξη.

Ενώ η Φαίη Σκορδά μια γυναίκα με ενσυναίσθηση και ευαισθησία έχει βάλει τον εαυτό της σε δεύτερη θέση - γιατί άραγε; Επειδή ‘εδώ καθαρίζει ο άντρας ο σωστος’; Θέλω να πιστεύω πως όχι.

Θυμίζω την πρόσφατη άψογη στάση της όταν ο Λιάγκας ήθελε να παίξουν βίντεο με...την άλλη άποψη. Η κ. Σκορδά ορθά κοφτά το αρνήθηκε λέγοντας ‘δεν υπάρχει άλλη άποψη και δεν δέχομαι αυτή τη προσέγγιση’».

«Φαίη εσύ που - απ’ ό,τι διαπιστώνω σήμερα - προσπαθείς να αποφύγεις το γκόσιπ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής και να σταθείς στην ουσία των καταγγελιών χωρίς αστερίσκους, πάρε το παιχνίδι πάνω σου και συνέχισε την καλή δουλειά» σημειώνει η Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τον κυκεώνα των αποκαλύψεων για τις παρενοχλήσεις, επιχείρησε να μιλήσει για «άλλη άποψη», κάτι που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.