Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το epiruspost.gr στις 8 περίπου το πρωί της Τετάρτης και λίγο μετά την έναρξη των ερευνών υπήρξαν αναφορές ότι εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι μαρτυρίες κυνηγών, που ενημέρωσαν τις Αρχές, επβεβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες έρευνας είδαν συντρίμμια σε χαράδρα στο χωριό Δίκορφο Ζαγορίου, σε διαφορετική κατεύθυνση από εκεί που έψαχναν αρχικά οι Αρχές.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Στρατού, της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να επιχειρήσουν και να προσεγγίσουν το σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...