Στην εισαγγελία θα πάνε αύριο το πρωί οι συνήγοροι του Νίκου Σ., ο οποίος με τη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα 2020mag άνοιξε τον κύκλο των καταγγελιών για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Οι συνήγοροι του Γεωργία Παλαιολογου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος κατέθεσαν χθες καταγγελία του εντολέα τους στο ΣΕΗ, ενώ αύριο το πρωί θα βρεθούν στην εισαγγελία της Αθήνας για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.
Διαβάστε ακόμα
«Βόμβα» Μόρτζου για Λιγνάδη: Διορίστηκε «φυτευτός» στο Εθνικό
- «Έχω πάθει σοκ»: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της τραγουδίστριας που προκάλεσε ζημιές στο Κολωνάκι
- Βίντεο - ντοκουμέντο από την έκρηξη στη Βιολάντα: Πώς γλύτωσε ο φύλακας του εργοστασίου
- Συγκλονίζει η σύζυγος του Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέτ: «Έχω υποστεί δύο βιασμούς στην εφηβεία μου»
- Το προφίλ του κατόχου των φωτογραφιών της Καισαριανής: Την Παρασκευή στη Γάνδη οι Έλληνες εμπειρογνώμονες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.