Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλιοφάνεια και την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και ξεχύθηκαν σε πάρκα, μεγάλους πεζόδρομους και παραλίες για περίπατο, τρέξιμο και βόλτες με το ποδήλατο

Τόσο το κέντρο της πρωτεύουσας όσο και το παραλιακό μέτωπο αποτέλεσαν πόλους έλξης για τους πολίτες που -προφανώς- έστειλαν sms στο 13033 με κωδικό 6 και βγήκαν από τα σπίτια τους για μια βόλτα, μέχρι τις 18:00, όταν μπήκε σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του lockdown.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι... τολμηροί που έκαναν και το μπάνιο τους είτε στο Φάληρο, είτε στο Καβούρι.

Ανάλογες εικόνες καταγράφηκαν και στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, παρατηρήθηκαν και φαινόμενα συνωστισμού, γεγονός που οδήγησε την αστυνομία να πραγματοποιήσει συστάσεις στους πολίτες.

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα στο βίντεο του GrTimes:

Διαβάστε ακόμα:

«Εικαστική παρέμβαση» στο ΑΠΘ: Έκαναν τον Αριστοτέλη... αστυνομικό

Κορονοϊός: «Βράζει» η Αττική με 815 κρούσματα – Ο χάρτης της διασποράς

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...