Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ηθικόν ακμαιότατον», έχει ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται,  όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας που τον επισκέφθηκε το μεσημέρι. 

«Το πρώτο πρόσωπο που έχει ανάγκη, εκτός από τους στενούς συγγενείς, είναι ο δικηγόρος του. Εγώ τηρώ αυτήν την ηθική και υποχρέωση και φορολογική υποχρέωση και για αυτό το λόγο ποτέ δεν εγκατέλειψα κάποιον» τόνισε ο κ. Κούγιας έξω από τις φυλακές Τρίπολης.

Ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης το μεσημέρι και ενημέρωσε τον πελάτη του τόσο για τις κινήσεις που έχει κάνει, όσο και για τον αντίκτυπο που έχουν. Ο Δημήτρης Λιγνάδης του είπε ότι παρακολουθεί τις ειδήσεις στην τηλεόραση, όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι και παραμένει αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Νωρίτερα ο κ. Κούγιας βρέθηκε στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει αναφορές σε βάρος όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του πελάτη του. Η γραμματεία όμως τον ενημέρωσε πως λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό θα πρέπει να στείλει τις αναφορές του είτε ταχυδρομικά είτε μέσω κούριερ.

«Αυτή η υπόθεση δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά της δίκαιης δίκης και γι’ αυτό το λόγο διαμαρτυρόμαστε εκεί που πρέπει να διαμαρτυρηθούμε» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ξεκίνησε η έρευνα στο διαμέρισμα του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο, καθώς δόθηκε εντολή από την 19η ανακρίτρια να διενεργηθεί έρευνα τόσο στο σπίτι του όσο στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του αλλά και στο σπίτι του αδελφού του.

Διαβάστε ακόμα: 

Υπόθεση Λιγνάδη: Εγινε έρευνα στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τη μηχανή του σκηνοθέτη

Κούγιας για έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη: «Διενεργείτε ανακριτικές πράξεις που σας υποδεικνύουν οι καταγγέλλοντες»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA