Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τρία μέλη του εμβολιαστικού κέντρου, «για λόγους ευθιξίας», έθεσαν την παραίτησή τους στη διάθεση της διοίκησης του νοσοκομείου. Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό ο διοικητής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Κω Σταμάτης Βασιλειάδης, που έχει διατάξει ΕΔΕ για το περιστατικό, οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Κω αναφέρει τα εξής: «Το Σάββατο 6 Μαρτίου και ώρα περίπου 9 π.μ., στο εμβολιαστικό κέντρο του ΓΝΚΥΚΩ διαπιστώθηκε η εξαφάνιση ενός φιαλιδίου ανασυσταμένου εμβολίου της Pfizer 6 δόσεων.

Η διαπίστωση έγινε μετά την ολοκλήρωση των 6 πρώτων εμβολιασμών. Το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου ενημέρωσε την διοίκηση και εδόθη άμεσα εντολή για διενέργεια ΕΔΕ. Ταυτόχρονα κάλεσε την Αστυνομία, η οποία προσήλθε και έκανε σχετική έρευνα.

Μετά το πέρας του προγράμματος εμβολιασμών, το προσωπικό έδωσε έγγραφες καταθέσεις για το συμβάν στο Α.Τ. Κω προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Επισημαίνεται ότι και τα 3 μέλη του εμβολιαστικού κέντρου, για λόγους ευθιξίας, έθεσαν στην διάθεση της Διοίκησης την παραίτησή τους, η οποία δεν έγινε δεκτή».

Διαβάστε ακόμα:

Θρήνος: Πέθανε στα 33 της χρόνια η Λένα Διβάνη του ξενοδοχειακού ομίλου

Επείγουσα αναφορά Βερβεσού σε Χρυσοχοΐδη για τις «επιθέσεις αστυνομικών κατά δικηγόρων και πολιτών»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA