Μενού
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η επίσκεψη της Μαντόνα στην Κέρκυρα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Έλενα Ακρίτα να ανταλλάσσουν αιχμές με αφορμή όσα φέρεται να συνέβησαν στις Κουραμάδες.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά από ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σχολίασε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ζητήθηκε από κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τα παράθυρά τους, προκειμένου να προστατευτεί η ιδιωτικότητα της διάσημης τραγουδίστριας.

Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα άσκησε κριτική τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό όσο και για τη στάση της κυβέρνησης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Αν ισχύει, το ερώτημα δεν είναι αν το ζήτησε. Το ερώτημα είναι αν την υπάκουσαν».

Στην τοποθέτησή της αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι δεν σχολίασε το περιστατικό.

«Κι ο Μητσοτάκης αντί να πει μία κουβέντα, μία, για το περιστατικό της ντροπής και της καταισχύνης, μόνο φιλάκια που δεν της έστειλε», ανέφερε.

Στη συνέχεια συνέδεσε το περιστατικό με τις ευρύτερες επιπτώσεις του τουρισμού στις τοπικές κοινωνίες:

«Κλείσε τα παράθυρα μην ενοχληθούν οι τουρίστες. Μη μιλάς, μην είσαι μίζερος, μη γκρινιάζεις για τη γη που ξεπουλιέται, για το περιβάλλον που θυσιάζεται, για τη γειτονιά σου που μετατρέπεται σε ντεκόρ πολυτελείας. Κλείσε τα παράθυρα, σβήσε τα φώτα, σβήσε το φεγγάρι, κλείσε τα μάτια».

Και κατέληξε: «Κι όταν τα ξανανοίξεις, η γειτονιά σου δε θα μένει πια εδώ».

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι η παρουσία της Μαντόνα στην Ελλάδα αποτελεί σημαντική προβολή για τη χώρα και τον ελληνικό τουρισμό.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε την Έλενα Ακρίτα «ζάμπλουτη» και υποστήριξε ότι δυσκολεύεται να αντιληφθεί τη σημασία που έχει για τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες του τουρισμού η διεθνής προβολή που προσφέρει η παρουσία μιας σταρ παγκόσμιας εμβέλειας.

«Πόσο δύσκολο προφανώς είναι για την ζάμπλουτη αυτή κυρία, που δεν της λείπει τίποτε από την ζωή της, να καταλάβει το πόσο πολύτιμη για την χώρα και τα εκατομμύρια των εξαρτημένων από την Τουριστική της βιομηχανία εργαζομένων και εργοδοτών της, ήταν η διαφήμιση που πρόσφερε στη χώρα μας η Madonna με την επίσκεψη, τις αναρτήσεις και τα σχόλιά της», έγραψε.

«Αυτή είναι η συμμορία της μιζέριας»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ακόμη ότι η επίσκεψη της Μαντόνα προσέφερε στην Ελλάδα «δωρεάν διαφήμιση αξίας εκατομμυρίων ευρώ», εκτιμώντας ότι η προβολή αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο στον τουρισμό και την απασχόληση.

Ο υπουργός Υγείας έκλεισε την ανάρτησή του εξαπολύοντας νέα επίθεση στην Έλενα Ακρίτα:

«Και αντί να χαρεί με όλο αυτό, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, βρήκε και εδώ τον λόγο για να γκρινιάξει, να μιζεριάσει και να κατηγορήσει. Αυτή είναι η “συμμορία της μιζέριας”… μακριά μας, μακριά μας επιτέλους!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...