Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γυναίκα μίλησε το Mega και την εκπομπή Live News αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Εγώ ξέρω ότι το φιαλίδιο δεν το έχω, ακούω να λένε για εμένα, το παιδί μου κλαίει, ο άντρας μου κλαίει, εγώ στεναχωριέμαι και λέω κοίτα να δεις».

«Ζήτησα απλά να το δω»

Όλα άρχισαν το Σάββατο 6 Μαρτίου. Η γυναίκα συνόδευσε τον ηλικιωμένο πατέρα της στο νοσοκομείο της Κω για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όταν ήρθε η σειρά του 80χρονου, ζήτησε να δει το φιαλίδιο για να βεβαιωθεί ότι η δόση που θα πραγματοποιηθεί είναι της Pfizer.

«Γιατί δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Να πω ψέματα; Δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Τους λέω, άμα τελειώσει το εμβόλιο και τελειώσει το μπουκαλάκι, ένα μπουκαλάκι λέω, μπορώ να το έχω; Και μου λέει όχι δεν γίνεται. Για να το δω μόνο. Ούτε να το πάρω ήθελα, ούτε ενθύμια που λένε, ούτε σουβενίρ, ούτε τίποτα. Μου λέει όχι δεν γίνεται, μου λέει, απαγορεύεται αυστηρώς γιατί τα κάνουμε καταμέτρηση μετά. Της λέω εντάξει».

Όπως υποστηρίζει η συνοδός του ηλικιωμένου, παρότι συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των γιατρών, όταν βγήκε έξω, την αναζήτησε μια νοσοκόμα και την κατηγόρησε ότι πήρε το φιαλίδιο με τις 6 δόσεις.

«Μετά που πέρασαν εμβολιασμοί και άλλοι άνθρωποι, βγαίνει κάποια στιγμή λοιπόν η νοσοκόμα και μου λέει: ‘Δεν πιστεύω να μου πήρες το φιαλίδιο;’. Της λέω: ‘Ορίστε;’. Μου λέει: ‘Δεν πιστεύω τελικά να πήρες το φιαλίδιο;’ Της λέω: ‘Όχι’. Μου λέει: ‘Είσαι σίγουρη;’ Και της λέω: ‘Ναι’. Πάει το λέει στη γιατρό που ήταν δίπλα, που μας ρωτούσε για τα φάρμακα, ότι τέλος πάντων είχε χάσει το φιαλίδιο και αυτά, βγαίνει η γιατρός έξω, μου λέει: ‘Εσύ είσαι που ήσουνα η συνοδός με τον …’, λέω: ‘Ναι.’ . Μου λέει: ‘Μπορείς να επιστρέψεις το φιαλίδιο;’. Λέω: ‘Δεν το έχω, είμαι εδώ, τα ρούχα μου, η τσάντα μου, το παλτό μου, ψάξε με’. Μου λέει: ‘Δεν μπορώ να σε ψάξω εγώ, θα φωνάξω την αστυνομία’. Λέω: ‘Φώναξε την αστυνομία’. Εν τω μεταξύ μαζί μου ήταν και άλλοι συγχωριανοί μου από την Καρδάμηλα. Με έκαναν δηλαδή ρεζίλι στους συγχωριανούς μου».

 

«Μου είπαν ότι το βρήκαν»

Η γυναίκα αναστατωμένη περίμενε υπομονετικά στο νοσοκομείο να έρθει η αστυνομία και να αποδείξει ότι δεν πήρε το φιαλίδιο, αλλά όπως ισχυρίζεται τελικά η αστυνομία δεν ήρθε ποτέ, αφού όπως της είπαν το φιαλίδιο βρέθηκε.

«Περιμέναμε λοιπόν εκεί πέρα να έρθει η αστυνομία, έψαχναν, έψαχναν αυτοί, το βρήκανε το φιαλίδιο, μέσα στα σκουπίδια της το βρήκε. Έρχεται αυτή έξω και η γιατρός και η νοσοκόμα και λέει ότι το βρήκαμε το φιαλίδιο, μας ζητήσανε συγγνώμη, αλλά είχα νευριάσει, της λέω εγώ θα σου κάνω μήνυση όμως τώρα, γιατί έχω τόσους συγχωριανούς εδώ πέρα και με εξέθεσες. Μου λέει, μου το ζήτησες. Το ζήτησα λέω, δεν στο έκλεψα. Ήμουνα εδώ, ήμασταν μαζί, λέω μέσα, ήσουνα δίπλα μου, ήμουνα δίπλα σου, έφυγα, έκλεισες την πόρτα, πότε πήγα να σου πάρω το φιαλίδιο;»

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η γυναίκα, αν και της ζήτησαν συγγνώμη και την άφησαν να φύγει, το βράδυ της ζήτησαν από την αστυνομία να πάει στο τμήμα για κατάθεση, όπου έκπληκτη ενημερώθηκε ότι το φιαλίδιο, όχι απλά δεν βρέθηκε, αλλά ήταν και γεμάτο. Πέντε ημέρες μετά, το φιαλίδιο με τις 6 δόσεις εμβολίου της Pfizer δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA