Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 23χρόνος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ ο 22χρονος συγκατηγορούμενός του με τον οποίο είχαν συλληφθεί την ίδια ημέρα αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Αν και σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελικώς στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που του αποδίδονται( κατοχή εκρηκτικών, εκρήξεις, απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης), καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη. Σε βάρος του 22χρονου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ.
Όπως δήλωσε η συνήγορός του Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημοσίας ασφάλειας και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Οι συνομιλίες αυτές κατά την κ. Παπαρούσου δεν έχουν εισαχθεί έως σήμερα στη δικογραφία.
Διαβάστε Ακόμα:
Νέα Σμύρνη: «Δεν είδα να χτυπάει τον αστυνομικό» - Άλλαξε την κατάθεσή του ο κουνιάδος του 30χρονου
- «Διαμαντάκια» και «ενέργειες»: To Λεξικό του Αθηνέζου που πάει διακοπές στις Κυκλάδες
- Τουρισμός για Όλους: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν σήμερα αιτήσεις
- Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τους έβαλα σε μπελάδες» - Γιατί ευχαρίστησε την Τροχαία της Ζακύνθου
- Πως «ξεκλείδωσε» η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο «Στούντιο 4»: Το τρίτο όνομα της παρέας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.