Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου έλαβε το... χρίσμα από την Προεδρία της Δημοκρατίας να ετοιμάσει το μενού για το επίσημο δείπνο, που θα παραθέσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου το βράδυ της Τετάρτης (24/3) στο Προεδρικό Μέγαρο, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Κακαβιά πεσκανδρίτσας, κιμάς γαρίδας και φιλέτο χριστόψαρου είναι τα βασικά πιάτα, τα οποία δημιούργησε ο ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin και θα περιλαμβάνει το μενού του δείπνου με τους υψηλούς καλεσμένους για την 25η Μαρτίου.

Δείτε το μενού: