Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, που έγινε το πρόσωπο της πανδημίας στην Ελλάδα, τουλάχιστον κατά τους πρώτους μήνες θα συμμετάσχει το απόγευμα της Τρίτης σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, με ομιλία υπό τον τίτλο «Πανδημία SARS-COV-2: Η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας».
Σημειώνεται ότι ο καθηγητής απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις εδώ και μήνες. Συγκεκριμένα, η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την ανακοίνωση του δεύτερου lockdown.
Βέβαια ήταν παρών κάθε μέρα σε όλες τις συσκέψεις για την πορεία της πανδημίας.
- Ξεχάστε όσα ξέρετε: Τι αλλάζει από την Τετάρτη στα πίσω φώτα των αυτοκινήτων
- Πορτοσάλτε για εμπρησμούς: «Ο στίχος του Πάνου Βλάχου προετοίμαζε για κάτι κακό ή όχι;»
- «Χάιδεψε τον λαγοκέφαλό μου, δεν δαγκώνει»: Το μποξεράκι που θα αγόραζε ο Λάζαρος από το «Είσαι το ταίρι μου»
- Ελαφόνησος: Τύπος πήγε στο ferry boat κολυμπώντας και ανέβηκε από τον ανοιχτό καταπέλτη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.