Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. Τον «γάζωσαν» με τουλάχιστον 17 σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.  

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως δημοσιογράφος τη δεκαετία του ’90. 

Για χρόνια αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους αστυνομικούς συντάκτες με καριέρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και STAR. Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν στο STAR και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε εργαστεί στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ενώ είχε δημιουργήσει και την ιστοσελίδα bloko.gr.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του. Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες», με αυτό το κείμενο οι φίλοι και συνεργάτες του, Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης αποχαιρέτησαν μέσω του bloko.gr τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Φωτογραφία: Facebook 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.