Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός στις 14:15 από πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, στην οδό Θέμου Αννίνου 29, από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή χαμηλού κυβισμού.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες προσέγγισαν τον δημοσιογράφο καθώς πήγαινε προς την είσοδο του σπιτιού του και τον «γάζωσαν» εξ επαφής, καθώς στο σημείο έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 17 κάλυκες. Μάλιστα, εικάζεται πως οι δράστες χρησιμοποίησαν πυροβόλο όπλο με σιγαστήρα, ενώ ένας από αυτούς φέρεται πως φορούσε ρούχα παραλλαγής.

Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA