Στην ένταξη των εκπαιδευτικών στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο, από τις 21 Απριλίου, αναφέρθηκε σε ανάρτησή της στα social media η υπουργός Παιδείας. «Μετά την ένταξη εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, εντάσσονται από 21/4 στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο και οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης. Θωρακίζουμε την εκπαιδευτική μας κοινότητα» αναφέρει.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν θα υπάρξει ηλικιακή προτεραιοποίηση μεταξύ των εκπαιδευτικών, οπότε από την επόμενη Τετάρτη, 21 Απριλίου, που ανοίγει η πλατφόρμα των εμβολιασμών για τους εκπαιδευτικούς, θα μπορούν όλοι να κλείσουν το ραντεβού τους.
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έκλαψε μετά το πρώτο γκολ - «Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο»
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.