Η 25χρονη παραμένει νοσηλευόμενη με εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού στον Ευαγγελισμό ενώ μέχρι στιγμής υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τον άνδρα που της επιτέθηκε.
Πρόκειται ωστόσο για ισχυρισμό, τον οποίο οι Αρχές αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη. Στη γειτονιά της 25χρονης, ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα ζούσε εκεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο με τον σύντροφό της τον οποίο ωστόσο δεν έχουν δει τις τελευταίες δύο ημέρες.
Πρόκειται για ένα στοιχείο που εξετάζεται και αυτό από το τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης που διεξάγει την έρευνα.
Τέλος, όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της, δεν εκφράζεται ανησυχία ούτε για εκείνη ούτε για το έμβρυο ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες λόγω των εγκαυμάτων της.
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Έντονη ζέστη σε πολλές περιοχές λίγο πριν μπει ο Ιούλιος: Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.