Την ένταξη του συνόλου των δικαστικών λειτουργών και υπαλλήλων στις κατά προτεραιότητα εμβολιαζόμενες κοινωνικές ομάδες, στα πλαίσια του σχετικού κρατικού σχεδιασμού, ζητεί η Ένωση Διοικητικών Δικαστών.
H Ένωση Διοικητικών Δικαστών ζητά επίσης να συνεργαστεί σε αυτή την κατεύθυνση με τις λοιπές δικαστικές ενώσεις, αλλά και τα συνδικαλιστικά όργανα των δικαστικών υπαλλήλων.
Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, ενόψει του ότι, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, οι δικαστικοί λειτουργοί, έρχονται σε επαφή με ευρύ κύκλο προσώπων (συναδέλφους, δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους και διαδίκους), θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη από το ραδιόφωνο - Δάκρυσε στο τέλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.