Συνολικά 70 μαθητές Λυκείου στη Σαντορίνη, δεν κατάφεραν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία self test, το οποίο είναι απαραίτητο για να πάνε στο σχολείο. Όπως εξήγησε μιλώντας στο OPEN ο διευθυντής Λυκείου Θήρας, «υπήρχε κακός προγραμματισμός στη διανομή» και «δεν έπρεπε να δοθούν όλα τα self test απευθείας». «Σε σύνολο 302 μαθητών Λυκείου δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν 70, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 δεν έβρισκαν να προμηθευτούν τα self test» είπε ο Μανώλης Καραμολέγκος.
«Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα» εξήγησε ο διευθυντής.
Δυστυχώς, όπως είπε ο κ. Καραμολέγκος, οι μαθητές που δεν κατάφεραν να βρουν τα self test, δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν τα μαθήματα και οι απουσίες τους δεν θα μετρήσουν.
- Όταν ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης εξήγησε πώς έμοιαζε η Ωραία Ελένη του Ομήρου
- Eurovision 2026: Ανατροπή στα τελευταία προγνωστικά - Τι θα δείξει απόψε η ΕΡΤ
- Ευάγγελος Λεμπέσης: Ο κοινωνιολόγος που εξήγησε γιατί οι βλάκες συχνά κυβερνούν τον κόσμο
- Ποια Ελλάδα και Ισπανία; Εκατομμύρια Βρετανοί τουρίστες επιλέγουν αυτή τη χώρα για διακοπές, με 15 ευρώ πτήσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.