Για έναν μοναχικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι γείτονες του 90χρονου που το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στη μονοκατοικία που διέμενε στην οδό Γρηγορίου Κυδωνιών στα Πατήσια.
Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τον υπερήλικα δεμένο με tire up στα χέρια και φιμωμένο, ενώ ήταν πεσμένος μπρούμυτα στην κουζίνα του σπιτιού. Ο 90χρονος φορούσε τις πιτζάμες του, ενώ το σπίτι ήταν ψαγμένο σπιθαμή προς σπιθαμή, κάτι που δείχνει ότι πιθανό κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Μιλώντας στο reader.gr άνθρωποι της γειτονιάς επισημαίνουν ότι είχαν να τον δουν τουλάχιστον μία εβδομάδα, κάτι που τους ανησύχησε καθώς συνήθιζε να ψωνίζει φαγητό από ένα παρακείμενο μαγαζί.
Σημαντικό στοιχείο για τους αστυνομικούς αποτελεί το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε στην είσοδο, ούτε στα παράθυρα, δείγμα ότι μπορεί ο 90χρονος να άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του. Προανακριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.