Λίγο πριν τις 19:00, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ο.Δ.Ο.Σ. –με τις χαρακτηριστικές γαλάζιες στολές-, οι οποίοι αναπτύχθηκαν περιμετρικά της πλατείας κάνοντας ελέγχους και συστάσεις. Επί τόπου βρίσκεται ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και δυνάμεις που μπορούν να επέμβουν σε περίπτωση έντασης. Πρόκειται για ένα σχέδιο α λα πλατεία Βαρνάβα, το οποίο μένει να φανεί εάν και σε τι βαθμό μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες πλατείες της Αττικής.
Συνδικαλιστές αστυνομικοί, πάντως, εκφράζουν ενστάσεις για το εάν γίνεται –ιδίως τα Σαββατοκύριακα- να διατίθεται σε κάθε πλατεία - πιθανή για «κορονοπάρτι» δύναμη εκατοντάδων ανδρών και γυναικών!
- Ξεχάστε όσα ξέρετε: Τι αλλάζει από την Τετάρτη στα πίσω φώτα των αυτοκινήτων
- Πορτοσάλτε για εμπρησμούς: «Ο στίχος του Πάνου Βλάχου προετοίμαζε για κάτι κακό ή όχι;»
- «Χάιδεψε τον λαγοκέφαλό μου, δεν δαγκώνει»: Το μποξεράκι που θα αγόραζε ο Λάζαρος από το «Είσαι το ταίρι μου»
- Ελαφόνησος: Τύπος πήγε στο ferry boat κολυμπώντας και ανέβηκε από τον ανοιχτό καταπέλτη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.