Με πετρέλαιο περιέλουσε μια 37χρονη γυναίκα στον Βύρωνα, τέσσερα ανήλικα κορίτσια τα οποία λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής έπαιζαν κάτω από το σπίτι της, στην οδό Καλλιπόλεως.
Στο σημείο κλήθηκε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι το πετρέλαιο ήταν σε ένα δοχείο στο μπαλκόνι της και το πέταξε κάτω η γάτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν -και το επιβεβαίωσαν και οι γείτονες- ότι δεν είχε γάτα, ούτε άλλο κατοικίδιο.
Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγής της 37χρονης στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου τελικά συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες.
Από τα τέσσερα κορίτσια, τα δυο (ηλικίας 13 και 14 ετών) μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς είχαν έντονα κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο.
- Σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες από τη Ρουμανία - Με ειδική πτήση οι 7 σοροί των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Καιρός: Η «Kristin» φέρνει βροχές και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
- Πένθος για τον Γρηγόρη Aρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.