Με πετρέλαιο περιέλουσε μια 37χρονη γυναίκα στον Βύρωνα, τέσσερα ανήλικα κορίτσια τα οποία λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής έπαιζαν κάτω από το σπίτι της, στην οδό Καλλιπόλεως.
Στο σημείο κλήθηκε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι το πετρέλαιο ήταν σε ένα δοχείο στο μπαλκόνι της και το πέταξε κάτω η γάτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν -και το επιβεβαίωσαν και οι γείτονες- ότι δεν είχε γάτα, ούτε άλλο κατοικίδιο.
Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγής της 37χρονης στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου τελικά συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες.
Από τα τέσσερα κορίτσια, τα δυο (ηλικίας 13 και 14 ετών) μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς είχαν έντονα κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο.
- Καταπέλτης οι Δικαστές κατά Καρυστιανού-Κωνσταντοπούλου: «Μοναδικός στόχος η πολιτική εκμετάλλευση»
- Χρήστος Δημόπουλος: «Έμαθα να μιλώ στα παιδιά προσπαθώντας να κερδίσω την κόρη της γυναίκας μου»
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Θύμα ξυλοδαρμού ο Ηλίας Βρεττός σε νυχτερινό μαγαζί: Τι δήλωσε ο τραγουδιστής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.