Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στο Ευπάλιο Δωρίδας, επιτέθηκε στον φίλο της εν διαστάσει συζύγου του έξω από το σπίτι της γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Διαβάστε ακόμα: Αιγάλεω: Αίσιο τέλος – Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί
Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στο αυτοκίνητό του αλλά ο αστυνομικός τον κατεδίωξε με επικίνδυνους ελιγμούς για 8 τουλάχιστον χιλιόμετρα, μέχρι που έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα της Ναυπάκτου. Εκεί τον περίμενε ο δικηγόρος του και έπειτα, με την συνδρομή περιπολικού του τμήματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Αμέσως μετά, το θύμα με την συνδρομή περιπολικού του ΑΤ Ευπαλίου, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου όπου υπέβαλλε μήνυση, μαζί με γνωστό δικηγόρο της Ναυπάκτου.
- Τουρισμός για Όλους: Από σήμερα οι αιτήσεις - Οι ωφελούμενοι και η καινοτομία
- «Διαμαντάκια» και «ενέργειες»: To Λεξικό του Αθηνέζου που πάει διακοπές στις Κυκλάδες
- Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους πληγέντες
- Εκτός ελέγχου πύραυλος της SpaceX συνετρίβη στη Σελήνη - Τρομάζει η ισχύς της πρόσκρουσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.