Ένας τουρίστας 65 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένος από επιπλοκές του κορονοϊού στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκο Καπραβέλο.
Διαβάστε ακόμη: Εμβόλιο: Pfizer, Moderna για τους 18-29 - Νέες οδηγίες για AstraZeneca, επιφυλάξεις για τα παιδιά
Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο 65χρονος ήρθε στη χώρα με αρνητικό τεστ το Σάββατο 29 Μαΐου. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, μελετώντας το ιστορικό του, τον προηγούμενο μήνα είχε νοσήσει όλη του η οικογένεια με κορονοϊό.
Ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί αν το τεστ ήταν ψευδώς αρνητικό ή εάν ο τουρίστας κόλλησε κορονοϊό στην Ελλάδα.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.