Επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο των εταιριών Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού εμφάνισε μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Χανίων. Πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 50 χρόνων η οποία μετά την εμφάνιση της θρόμβωσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Θάνατος 44χρονης μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η νοσηλεύτρια παρουσίασε αρχικά θρόμβωση στα άκρα και συγκεκριμένα στο ένα πόδι και στη συνέχεια και στο άλλο πόδι. Ωστόσο πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η υγεία της δεν κινδυνεύει. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται να φανεί από τις εξετάσεις αν συνδέεται ο εμβολιασμός με την εμφάνιση της θρόμβωσης.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.