Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ποταμιά Σπάρτης ξέσπασε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Αρχικά, στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής, ωστόσο, οι άνεμοι που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή είναι ισχυροί και οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν.
Σύμφωνα με το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στο συμβάν επιχειρούν πλέον 31 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και 4 αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
- Tο ιστορικό στέκι του Άσιμου βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο σημείο του κέντρου
- 4 εκρηκτικές σταρ του Baywatch που έχουν ανοίξει OnlyFans
- Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Πήγα σπίτι μου και έκλαιγα - Είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτιάξει αυτή η κοινωνία»
- «Αυθεντική ομορφιά»: Οι φωτογραφίες της Ανθής Σαλαγκούδη στο ηλιοβασίλεμα πλάι στο κύμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.