Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας, ο οποίος νωρίτερα είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του από ορμητικά νερά στην Πολίχνη. Το τραγkιό συμβάν έγινε σε ρέμα που πλημμύρισε στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής η οποία έπληξε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (12/6) την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το άψυχο σώμα του άνδρα που παρασύρθηκε από το νερό εντοπίστηκε σε ρέμα, στην οδό Μυτιλήνης, όπως αναφέρει το thestival.gr. Την σορό εντόπισε πολίτης, ο οποίος προσέγγισε την άκρη του ρέματος και το ανέσυρε. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.
Διασώστες του ΕΚΑΒ για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Πλημμύρισαν Σταυρούπολη και Πολίχνη

Δρόμοι ποτάμια, αμάξια παρασύρθηκαν, μαγαζιά πλημμύρισαν. Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε πολλά προβλήματα κυρίως στα δυτικά της πόλης, στην Πολίχνη και την Σταυρούπολη.
- Νίκος Στραβελάκης: Γιατί εξαφανίστηκε από το OPEN ενώ έκανε ραδιόφωνο - Tι συμβαίνει στο παρασκήνιο
- «Freestyler γουακαμάκαφο»: Τι πραγματικά λέει το κομμάτι των 90s με το ρεφρέν που λέγαμε όλοι λάθος
- Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πήρα την απόφαση να αλλάξω ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα από το νοσοκομείο
- Γιατί το «ο» λέγεται όμικρον και το «ω» ωμέγα; Ο λόγος κρύβει ιστορία χιλιάδων ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.