Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχει αποδειχτεί με κάθε τρόπο ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Twitter. Πριν από το σάλο που ξέσπασε γύρω από το βίντεό της με τις «ξυρισμένες μασχάλες», αλλά και για την υποστήριξή της στο συνέδριο γονιμότητας, η πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία είχε εκφράσει ανοιχτά την άποψή της ότι η Καρολάιν δεν είναι μια σύγχρονη ηρωίδα,  επειδή «ήταν λευκή, παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον σύζυγό της». Η πραγματικότητα την διέψευσε, καθώς η 20χρονη κοπέλα από την Αλόνησσο δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, επειδή ήθελε να φύγει από το σπίτι λόγω προβλημάτων στην σχέση της. Δείτε τι έγραφε τρεις ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία της: 

Διαβάστε ακόμη: «Justice for Caroline»: Top trend στο Twitter η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της

«Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ, όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας σύλληψη των δραστών και δικαιοσύνη. Όμως για κακή του τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον σύζυγό της και το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό». 

 Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες στο Twitter που το τελευταίο καιρό «τα έχουν βάλει» με τις απαράδεκτες και προσβλητικές αναρτήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα «γυναικεία πρότυπα ομορφιάς», θυμήθηκαν την ανάρτησή της και έκαναν ξανά το όνομά της πρώτο trend στο Twitter. Διαβάστε μερικές από τις αντιδράσεις: 

https://twitter.com/arrreti/status/1405625112083173379?ref_src=twsrc^tfw

Πήρε θέση και υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε με το βίντεό της για τις αξύριστες γυναικείες μασχάλες, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρθηκε στην ακύρωση του Συνεδρίου Γονιμότητας.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια», έγραψε.

Το viral παραλήρημα για τρίχες και ραγάδες

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media, ένα βίντεο που δημοσίευσε η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου, στο οποίο αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, φροντίζοντας να μας ενημερώσει για το πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει ξεκινώντας το «μανιφέστο» της ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα».

Το σεξιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα της κ. Λατινοπούλου όμως δεν σταματά εκεί αλλά συνεχίζει πολύ παραπάνω από όσο μπορούμε να αντέξουμε.

«Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο» λέει συνεχίζοντας.

Από το στόχαστρό της δεν ξέφυγαν όμως ούτε οι άνδρες:

«Bλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες» σημειώνει και συνεχίζει:

«Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν ότι είναι αξύριστες. Ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές με ανδρικά ρούχα. Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες».

Κλείνοντας αυτό το υπερθέαμα λόγου και για υψηλής διανόησης η κ. Λατινοπούλου αναφέρει:

«Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε.

Και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, διότι σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μία γυναίκα δεν περιποιούνταν τον εαυτό της».