Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος έπεσε στην Ηλεία στην περιοχή της Χαριάς. Όπως αναφέρει το ilialive οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, τον πιλότο του αεροσκάφους και τον συνεπιβάτη.

Πρόκειται για μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, ενώ τα αίτια της πτώσης δεν έχουν γίνει γνωστά. Το μικρό αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την αερολέσχη Μεσολογγίου, και κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στο χωριό Χαριά κοντά στον Πύργο. Μετά από την πτώση άρπαξε αμέσως φωτιά με τους πυροσβέστες να ανασύρουν δύο σωρούς απανθρακωμένες.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική αναφέρει: «Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για Έρευνα και Διάσωση μετά από ειδοποίηση για πτώση μικρού αεροσκάφους, εντός του οικισμού Χαριά Πύργου Ηλείας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα από την Π.Υ. Πύργου Ηλείας.

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους καθώς και δύο (2) άτομα εντός χωρίς αισθήσεις εντός του ανωτέρω οικισμού.

Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις συνεχίζουν περαιτέρω έρευνες στην ευρύτερη περιοχή»

https://www.youtube.com/watch?v=p_ZoHq7DMOs
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA