Διαψεύστηκε η καταγγελία για βιασμό 6χρονου από 12χρονο σε γειτονιά της Κομοτηνής. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο fonirodopis.gr ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Κιφνίδης τόνισε ότι ύστερα από την εξέταση που διενεργήθηκε στο ανήλικο αγόρι δεν προέκυψαν ευρήματα βιασμού.
«Το παιδί το εξέτασα στις 17 Ιουνίου μετά την καταγγελία της θείας του και ύστερα από σχετική παραγγελία του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Διαπίστωσα ότι το παιδί δεν φέρει κακώσεις σώματος και δεν υπάρχουν κάποια ιατροδικαστικά ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της παρά φύση συνουσίας. Δηλαδή, δεν υπάρχουν ούτε ρήξεις βλεννογόνων ούτε τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για βιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφνίδης, σύμφωνα με το fonirodopis.gr.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.