Τα έργα, που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των ενημερωτικών webinars που διοργανώνει η Lamda Development για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.
Ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η Lamda Development μέσω των διαδικτυακών παρουσιάσεων, δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του Ελληνικού, ενός μοναδικού έργου για όλους.
Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στις 12.00 το μεσημέρι.
Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφθείτε το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.